Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Παραλήψεις και παραβάσεις στην ΌΜΟΡΦΗ γειτονιά μας!


Η Αλσούπολη, θεωρείται μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας, 

ωστόσο είναι στο χέρι μας να την διατηρήσουμε όμορφη.



 Λείπει η σχάρα φρεατίου




Καθίζηση έχει υποστεί τμήμα του οδοστρώματος


Χαλασμένα και ημιτελή πεζοδρόμια





Παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές στα πεζοδρόμια





5/10/12


13/10/12





4 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον και χρήσιμο άρθρο. Νομίζω όμως ότι θα βοηθούσε ακόμα πιο πολύ αν υπήρχε η διεύθυνση κάτω από κάθε φωτογραφία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας και απο μενα . Εγω προσπαθω να αλλαξω τη νοοτροπια των ελληνων χρονια τωρα ,αλλα δεν γινετε τιποτα . Νομιζω οτι ολοι αυτοι οι ιδιοκτητες αυτων των σπιτιων εχουν παρκινγκ , αλλα δεν βαζουν το αυτοκινητο μεσα , γιατι? Δεν θα σας πω εγω γιατι . Που ειναι η δημοτικη αστυνομια ? Που ειναι ο Δημος να κανει μια μελετη για ολα αυτα? Γενικος στην Ελλαδα εχουμε αυτη την κακη συνηθεια , και αν γυρισης και πεις κατι μπορη και να σε βριση , το λιγοτερο , γιατι το περισσοτερο ειναι να πας στο νοσοκομειο.Οπως παντα λεω ολα θα γινουν οταν εμεις σαν ανθρωποι αλλαξουμε . Καμια κυβερνηση και κανενας Δημος δεν μπορη να αλλαξη κατι . Ευχαριστω και ελπιζω να μη σας ζαλισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας ζαλίζετε καθόλου απεναντίας χαιρόμαστε που υπάρχουν και άλλοι συνάνθρωποι, με τους οποίους συμμεριζόμαστε τις απόψεις αυτές. Συμφωνούμε με το συμπέρασμα σας ότι πρέπει να βελτιωθούμε ως προσωπικότητες. Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, και η κατανόηση είναι κύρια στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Επίσης, θα βοηθούσε αν γνωρίζαμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας. Καλή συνέχεια να έχουμε! σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή